De beste ski- en snowboardbrillen die er zijn (2024)

Behandelde onderwerpen

  • Wat te verpakken
    • Wat je mee moet nemen naar de bergen
    • Skikleding
  • Ski bril
    • Hoe een skibril te kiezen
  • Beste producten

De winter komt eraan en het is tijd om te gaan skiën. In dit artikel gaan we daarom kijken welke de beste ski- en fietsbrillen zijn snowboard, maar laten we eerst beginnen met alle voorbereidende werkzaamheden voor kleding in de bergen.

Wat te verpakken

Als uw gezin een passie heeft voor skiën, is de kans groot dat u over uw eigen uitrusting beschikt. Als u af en toe de sneeuw in gaat, kan het de moeite waard zijn om de huuroptie te overwegen. Welke locatie u ook kiest, er zijn zeker winkels (meestal sportwinkels) waar u vrijwel alles kunt huren: ski's voor volwassenen en kinderen, snowboards, skischoenen, helmen, skibrillen, sneeuwschoenen en sleeën.

Je hebt goden kinderen, huren is bijzonder handig: voor de kleintjes in huis, die met de snelheid van het licht groeien en van grootte veranderen, zou eigenlijk elk jaar nieuwe apparatuur moeten worden aangeschaft! In plaats daarvan kun je met verhuur het probleem oplossen totdat ze oud genoeg zijn om een ​​permanente structuur te hebben. De huurkosten variëren van locatie tot locatie en zijn doorgaans afhankelijk van de periode en duur van de huur. De hoogseizoenperiodes komen overeen met de kerstvakantie en de maand februari. De minst dure periodes zijn de weken direct na 6 januari en de maand maart.

Wat je mee moet nemen naar de bergen

Laten we dan de balans opmaken en snel een lijst maken van de dingen die we moeten meenemen.

Skipak of jas en broek/tuinbroek (waterdicht).
Legging of wollen sokken (te dragen onder het skipak).
Stapel.
T-shirts met nephals of coltrui.
cappello.
Waterdichte handschoenen en voeringhandschoenen.
Nek warmer.
Technisch ondergoed.
Technische sokken.
Après-ski en/of gewatteerde en waterdichte laarzen.

Dan is er nog een hele lijst accessoires om niet te vergeten:

Zonnebrandcrème met hoge bescherming (onthoud dat de zon op grote hoogte veel sterker en schadelijker is dan de zon aan zee).
Beschermende stick voor handen en lippen.
Zonnebril.
Badpak, pantoffels, badjas, etc. voor elk wellnesscentrum.
Fopspeen, flesje en luiers voor de allerkleinsten.
Eventuele benodigde benodigdheden voor babyvoeding, altijd als u kinderen heeft (als u in een appartement verblijft of als het hotel niet voldoende is uitgerust).
Geneesmiddelen: thermometer, koortswerende middelen, middelen tegen diarree, medicijnen tegen reisziekte, pijnstillers. Ik heb ook altijd een ontstekingsremmer en een antibioticum bij me (je weet maar nooit!).
Een rugzak voor uw portemonnee, documenten, mobiele telefoon, eventuele medicijnen die u nodig heeft, zonnebrandcrème, camera, enz.
Alle ski- of snowboarduitrusting.
Toiletartikelen.
Diversen: documenten, creditcards, reserveringen, camera, mobiele telefoon, laptop, kabels, etc.

Skikleding

Het ondergoed moet rekbaar zijn, maar niet te strak. Het moet losjes passen en voldoende ruimte laten voor luchtcirculatie tussen de verschillende lagen. Tegelijkertijd mag het echter niet te omvangrijk zijn en daardoor de beweging belemmeren. Hetzelfde geldt voor handschoenen en wanten. Ze mogen niet te strak zitten, maar moeten voldoende ruimte laten zodat de lucht vrij tussen de vingers kan circuleren en de ledematen tegen de kou kunnen isoleren.

Katoen moet absoluut worden vermeden. Het is een materiaal dat geschikt is voor bijvoorbeeld handdoeken, omdat het zeer goed water opneemt. En dit is precies de reden waarom hij absoluut uit de sneeuwkoffer gehaald moet worden. Absorbeert en houdt vocht en nattigheid vast. Laat dus katoenen en badstof sokken, katoenen T-shirts en overhemden en spijkerbroeken thuis.

Wanneer je koopt sneeuwjassen en -broekenZorg ervoor dat het kledingstuk ademend is, met hittegelaste naden en echt waterdicht is. Let dus goed op het etiket! Op een "waterdicht" kledingstuk moet de vermelding "100% waterdicht" staan ​​(meestal zijn deze kledingstukken gemaakt van Gore-Tex of vergelijkbaar materiaal). Als er echter op het etiket "50% waterdicht" staat, betekent dit dat u alleen een artikel koopt "waterafstotend” , die niet voldoende beschermt of waarvoor mogelijk periodieke behandelingen met waterdichtingsproducten nodig zijn.

Ski bril

Voordat u een skibril aanschaft, is het belangrijk om de kenmerken, dat wil zeggen de kwaliteiten van elk afzonderlijk type, zorgvuldig te beoordelen. In feite vertoont elk specifiek model verschillende factoren in vergelijking met een ander model (bijvoorbeeld bouwmaterialen of andere bijzonderheden).

Houd er allereerst rekening mee dat elk type lens is ontworpen om om te gaan met de mogelijke klimatologische omstandigheden die zich kunnen voordoen. Daarom is het raadzaam om jezelf te voorzien van een paar bril reserveonderdelen om optimaal zicht te behouden tijdens uw uitje en geschikt voor alle mogelijke situaties. Als het uitje bijvoorbeeld op bijzonder bewolkte dagen plaatsvindt, kunt u kiezen voor lichtblauwe of misschien oranje lenzen: deze kunnen zich aanpassen aan het vrij weinig licht en zorgen ervoor dat u goed zicht behoudt.

Voor dagen met sneeuw kan echter gekozen worden voor lichte kleuren zoals geel of transparant. Hetzelfde kan worden toegepast in het geval van een zonnige dag (waarbij het de voorkeur verdient om te kiezen voor donkerdere kleuren, geschikt voor de aanwezigheid van zon). Ten slotte is het raadzaam om de voorkeur te geven aan glazen van thermoplastisch polyurethaan, waardoor de glazen zich aan elke temperatuur kunnen aanpassen, waardoor ze bij extreem koude temperaturen niet vervormen en niet stijf worden, maar altijd bestand zijn tegen mogelijke valpartijen of stoten.

Skibrillen moeten ook worden gekozen op basis van skihelmen dat jij bezit. Dit is om een ​​betere compatibiliteit tussen de twee mogelijk te maken en het draaggemak te vergroten.

Hoe een skibril te kiezen

Zonneschijn, stralende luchten, de oogverblindende weerspiegeling van de sneeuw, dit alles is in gebieden als Zuid-Tirol meer dan normaal tijdens een dagje skiën gezien de 300 dagen zon per jaar die hier te vinden zijn!

De zon zorgt ervoor dat we plezier hebben, het geeft ons unieke landschappen, maar het kan ook zonnebrand en oogproblemen veroorzaken. Daarom is het erg belangrijk voor degenen die onder de zon skiën om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen: een goede zonnebrandcrème, met een voldoende hoge en een goede bril die uw ogen beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Een bril beschermt ons niet alleen, maar zorgt er ook voor dat we een beter zicht hebben en onze ogen beschermen tegen takken of verwondingen.

Kenmerken van de skibril:
Om een ​​bril optimaal te laten functioneren, moet hij de juiste maat hebben, en het gezichtsveld niet beperken; dat moet wel zo zijn onbreekbaar zodat u bij een val geen gevaar loopt. Denk er niet aan om te besparen als u een bril koopt, deze is echt een van de belangrijkste accessoires! Zelfs de ogen van de kleintjes moeten worden beschermd door een bril, er zijn zeer resistente brillen op de markt die daarvoor geschikt zijn! Laten we nu eens kijken welke de beste skibril is Amazone

Beste producten

Laten we eens kijken welke de beste skibril op Amazon is.

Skimasker voor volwassenen

Dit zijn de belangrijkste kenmerken

Lente
Materiaal: PC dubbele lens
Er kunnen glazen geplaatst worden
Kenmerk: Door dubbel spuitgieten van PC-materiaal voor lenzen, dat krasbestendig, slagvast, UV-CUT, anticondens en andere kenmerken is.

Sponsframe
Materiaal: meerlaags katoen
Kenmerk: Katoen met hoge textuur heeft betere ventilatie, ziet er goed uit, veilig dicht bij het gezicht. Het kan alle comfortloosheid met zich meebrengen, omdat het materiaal zacht en voortreffelijk is. De afzuigventilatiefunctie kan de warmte die door de huid wordt geproduceerd gemakkelijk naar de buitenkant van de lens afvoeren, wat ervoor zorgt dat gebruikers goede visuele effecten hebben.

Siliconen band
Materiaal: 100% katoen, hoge elasticiteit
Kenmerk: verstelbare antislip en elastische band met hoge verbinding; kan worden aangepast aan elke hoofddraagmaat. Gebruik het optische ontwerp van het menselijk lichaam, zorg voor goede ventilatie, breed zicht en vermijd sterke wind, sneeuwkorrels, luchtspiegeling en allerlei soorten sterk licht.

AANBIEDING Mikphone Professionele anti-condens winddichte dubbellaagse UV-beschermingslens Ski-snowboard-skatebril, unisex Clarity Vision-skibril (zwart) Koop nu

Jteng ski-snowboardbril

Prachtige bril van Jteng: winddicht, zonbestendig, zandbestendig

caratteristica:
— Voorkom koude stimulatie van de ogen
— Kan sterke wind, sneeuwkorrels en een verscheidenheid aan licht blokkeren om UV-straling op oogverbrandingen te voorkomen
— Geen metalen, beschermende en veiligheidsaccessoires
- Verstelbare elastische band, geschikt voor verschillende gezichtsbehoeften
— Skiën, wandelen, snowboarden, windbescherming voor motorfietsen en ander buitensportgebruik, wind, anti-UV, anti-stof

AANBIEDING JTENG Skimasker voor heren, dames en kinderen Skibrillen Snowboard Anti-condensbeschermingsbril UV-beschermingsbril Anti-wind Anti-zonlicht Anti-zandbril voor motorfiets-scooter Prijs: € 11,99 Koop nu

Coole skibril

Belangrijkste kenmerken
– Ventileer
- Anti reflecterend
- Licht
– Antislipontwerp
- Luchtweerstand
– Zes kleurkeuzes
– UV400-bescherming
– Stofdichte isolatie
– Grote schermdekking
– Elastische band die zich aanpast aan de helm

Technische specificaties
– Lensmateriaal: pc
– Structuurmateriaal: PVC
– Lenzenstijl: enkele laag
– Gewicht bril: 76.54 g
– Brilgrootte: 18.04 cm (breedte), 7.87 cm (hoogte)
– Lenskleur: veelkleurig, grijs, oranje, transparant, fawn, geel

AANBIEDING Skibril voor heren, dames en kinderen, skatebril met 100% UV 400-beschermingslenzen, windbestendigheid, antireflectie en stofisolatie, set van 2. Gemaakt door Cooloo, meerkleurig/grijs Koop nu

VILISUN Ski-snowboardmasker

Skibril met dubbele lens en driedubbele laag zachte spons, voorzien van verstelbare riem en antislip rubberen strip. Dit alles in een zeer licht anticondensmasker met perfecte zichtmogelijkheden

AANBIEDING VILISUN ski-snowboardbril voor dames heren, unisex sneeuwskibril voor brillen, dubbele lens drie lagen anti-condens winddicht anti-verblinding met UV 400-bescherming (ROOD) Koop nu

Audew ski-snowboardbril

Prachtige anti-condens bril, die beschermt tegen UV-stralen en anti-kras. Laten we de technische specificaties bekijken

Technische specificaties:
Model: CRG105-9A
Geslacht: volwassenen, unisex
materiaal:
Montuur: TPU
Lens (extern): Antikras PC en UV400
Lens (intern): CA
Band: NYLON 60%, 20% polyester, 20% RUBBER
Clip/rits: PC+ABS
Lens (extern) Kleur: Kleurrijk
Lens (binnen) Kleur: Kleurrijk
Structuurkleur: Wit en Grijs

Kenmerken:
Het rustige en voortreffelijke materiaal kan elk gevoel ongeschikt maken om mee om te gaan. De afzuigventilatiefunctie zorgt ervoor dat de huid gemakkelijk warmte afgeeft buiten de lens, wat ervoor zorgt dat de lens goede visuele effecten heeft.
Verstelbare hoofdband.
De antislip en verstelbare hoofdband past op elke hoofdmaat.
Geschikt voor motorrijden, skiën, snowboarden, scooter en buitensporten.

De beste ski- en snowboardbrillen die er zijn (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 5845

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.